Ateliers

In Vlindertijd valt vanalles te beleven: van experimenteren met licht en schaduw, aan de slag gaan met recyclagemateriaal en knutselgerief, scheerschuimschilderen, constructies bouwen met verschillende materialen, tot leuke en uitdagende opdrachtjes uitvoeren.

Benieuwd? Kom dan zeker op ontdekking in Vlindertijd!

Er worden doorheen het jaar verschillende sessies of reeksen aangeboden die telkens op de website zullen aangekondigd worden. Door het beperkt aantal plaatsen per sessie vragen wij steeds om op voorhand in te schrijven.
Hieronder vinden jullie een overzicht van het huidige aanbod.

Samen met je kleintje op een zintuiglijke ontdekkingsreis. Dat is waar het in sensory play om draait.
Door een gevarieerd aanbod stimuleren we de allerkleinsten om met hun handjes, oren, ogen, neus en mond op verkenning te gaan en op die manier hun zintuigen spelenderwijs te gebruiken.
Daarnaast kan deze sessie ook een moment zijn om andere jonge ouders te ontmoeten en ervaringen te delen. Een kopje koffie zal alvast klaar staan.

Data: Binnenkort beschikbaar!

In dit Creatief atelier kunnen kinderen van 2,5 jaar t.e.m. 10 jaar zich uitleven in Vlindertijd. Telkens wordt een uitdagende omgeving aangeboden waarin kinderen op een creatieve manier aan de slag kunnen. We spelen met natuurlijke materialen, knutselen met recyclagemateriaal, maken samen constructies, schilderen er op los, gaan aan de slag met klei... Daarbij staat telkens het beleven en niet het resultaat voorop: plezier beleven aan creëren, ontdekken, maken... daar draait het om.

Data: binnenkort beschikbaar

In dit open atelier gaan jullie samen aan de slag met recyclagemateriaal om samen te creëren. Willen jullie daarbij jullie eigen creativiteit de vrije loop laten of doen jullie toch liever wat inspiratie op in ons fotoboek, het kan allemaal.

Zin om samen met je kind te creëren? Schrijf je dan zeker in voor deze reeks!

Data: Binnenkort beschikbaar!